dijous, 23 de gener del 2014

Tecnologia mòbil i ensenyament

Actualment la tecnologia amb els mòbils smartphones i tauletes afavorix el que s'anomena m-learning, l'aprenentatge ubicu, és a dir, poder aprendre a qualsevol lloc.

El següent vídeo entre els minuts 01.23-04.35 parla de la importància d'aquesta tecnologia i com aprendre llengua mitjançant diferents aplicacions.



Algunes de les aplicacions interessants per aprendre llengua, vocabulari, inclús llengua de signes serien Duolingo, Busuu, Voxy...

A més entre els minuts 07.34-10.43 i per a usuaris de Twitter es parla de Ocell per a gestió de columnes d'etiquetes, paraules clau, bloquejos...

Amb altres apps podem donar forma i color als nostres "tweets" amb diferents tipus de lletra i fons, de vegades amb l'única pega que solament es veuran en el link que aquestes aplicacions generen. A més a més hi ha aplicacions que serveixen per ordenar "timelines", ordenar els usuaries i multitud de canvis i millores.

Cada dia apareixen més aplicacions que faciliten l'aprenentatge i ens donen informació al moment, per axó i per damunt de tot, les tecnologies mòbils estan cridades a ser protagonistes en el procés que ens ha de portar a una nova manera de treballar, d’aprendre, de relacionar-nos i inclús de viatjar i conéixer el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada